Body Creator franšiza

Body Creator franšiza promijenila je živote mnogih žena. Transformiramo žensku figuru i stvaramo uspješne poduzetnike. Ako razmišljate o ulasku u svijet poduzetništva, Body Creator franšiza je izvrsna prilika da postanete dio naše uspješne priče.

Transformiramo žensku figuru i stvaramo uspješne poduzetnike

Od 2001. godine, Body Creator franšiza promijenila je živote mnogih žena u Hrvatskoj, regiji i šire. Naši centri za preoblikovanje ženskog tijela i mršavljenje nude revolucionarnu termo slim metodu mršavljenja koja jamči 30% veću učinkovitost u usporedbi s drugim metodama.

Aktivno vježbanje u termo aktivnom ambijentu, unutar posebno dizajniranih termo kapsula, omogućuje brže i učinkovitije rezultate krajnjih korisnika, ali kao franšiza daje odlične poslovne rezultate našim primateljima franšize. Ovo je promocija ženskog poduzetništva jer su vlasnici, zaposlenici i na kraju klijenti žene svih dobi. 

Ako razmišljate o ulasku u svijet poduzetništva, Body Creator franšiza je izvrsna prilika da postanete dio naše uspješne priče. To je moguće učiniti i s potporama HZZ.

Nudimo nekoliko formata franšize koji su prilagođeni raznim mogućnostima ulaganja,  a naš naj noviji Easy start format omogućava pokretanje poslovanja i onima koji si to radi financijske situacije ne bi mogli priuštiti. 

Više informacija

Body Creator Internet stranica

Body Creator franšiza

Kontakt

+385 98 169 7427

info@bodycreator.com